sunnuntai 24. helmikuuta 2013

This Weeks Bits and Pieces



Hei kaikille ja ihanaa sunnuntaita!

Kuinka moni heräsi krapulahuuruissa? En minä ainakaan ja olo on mitä mainioin. Katsoin eilen Simon kanssa Puhdistuksen dvd:ltä ja ilta venähti puoli kahteen aamuyöllä. En edes muista koska olisin valvonut viimeksi noin myöhään, mutta kannatti. Puhdistus oli todella upea suomalainen elokuva, jota suosittelen oikein lämpimästi kaikille. Heräsin noin kymmenisen minuuttia sitten (vähän vaille 11 aamulla, joka on tosi myöhään mulle) ja päätin, että nyt minä päivitän blogia!

Tämä viikko oli alkujaankin ihan päälaellaan, koska pääsin salille vasta torstaina.  Tässä fiiliksiä torstain menoista:




Pääsin kuin pääsinkin loppujen lopuksi lykkimään lunta siskon luo, eikä siinä mennytkään kuin parisenkymmentä minuuttia. Salilla olin tosiaan yläkroppamuokkauksessa ja spinnaamassa. Alkufiilikset oli kuten näkyy tylsät, ei oikein olisi huvittanut, mutta mentiinpä silti!

Sitten fiiliksiä lauantai-illalta (etukeen pieni anteeksipyyntö, joo tukka likasena, mut hei oli vapaapäivä):





Ja sitten puhelimen muisti loppui kesken enkä saanut joristua mitään sen enempää työhaastattelusta. Hyvin meni, mutta odotellaan vielä ensi viikko, jolloin kaikki hakijat viimeistään saa tietää miten kävi. Sen verran mainittakoon, etten tosiaan suunnitellut mitään crossarirupeamaa alunperin; aika vaan kului niin mukavasti matalilla sykkeillä samalla kun katsoin telkkaria.

Perjantain crossarirupeaman jälkeen kävin Tiinalla pyörähtämässä ja hakemassa häneltä Fastin Pudding-pussin, josta Tiina ei itse niin perustanut. Maistoin caramel-makua Tiinalla ekan kerran ja ensilusikallinen oli ihan jees. Loppumaku oli pelkkää jauhoa, mutta otin riskin ja ostin vitosella koko pussin. 



Lauantaina saleilun jälkeen kokeilin omaa versiotani ja voin kertoa että hyvää tuli! Vähän enemmän maitoa kuin ohjeessa sanottiin ja vadelmia, pidempi jäähdytysaika ja nam! Illemmalla kokeilin myös mehukeiton kanssa pienemmälle maitomäärällä ja uiui - sekin oli hyvää!  Onko muilla kokemuksia näistä puddingeista?


Ei ole tämä caramel tosiaan vaaleanruskeaa niin kuin kuvittelisi?

Lauantai-iltapäivällä meinasi tulla kiire kauppaankin, kun heräsin siivous- ja tiskausurakan jälkeen päikkäreiltä. Ehdin silti ja ostin taas kaikkea samaa mitä aina ennenkin: marjoja, mehukeittoa, vehnäleseitä, lihaa, maitoa, kasviksia ja juureksia. Tällä kertaa mukaan tarttui myös soijakaakaota! En ole juonut kaakaota yli vuoteen ja juoma näytti jo pelkän purkin kannessa niin hyvältä. 




Normaaliin kaakaoon en koske, mutta soijajuoma on eri juttu. Ravintosisältökin oli paljon parempi normaaliin kaakaoon verrattuna; 100 ml sisältää 65 kcal ja karppaajillekkin ihan jees määrän hiilareita (8,1 / 100 ), joten en pode huonoa omaatuntoa tämän juomisesta.  Pitäisi muutenkin tutustua soijatuotteisiin paremmin! Ootteko te kokeilleet, jos niin mitä ja mitä mieltä?

Tänään olisi tarkoitus lähteä iltapäivästä taas spinnaamaan, pumppaamaan ja kokeilemaan ekaa kertaa Bodybalancea. Toisaalta olisi kiva pitää pieni kyläilypäivä ja käydä vaikka pikkuveljen luona kyläilemässä. Saapi nähdä, tänään mennään oman huvituksen ja fiiliksen mukaan.


3 kommenttia:

  1. Yks kaveri on kans kasvissyöjä joten soijarouhe on tuttu juttu. Jauhelihaa en alkaa korvaamaan, mutta tuota rouhetta vois kyllä kokeilla johonkin muuhun jännään :)

    VastaaPoista
  2. Mä syön sitä alpro soya maustamatonts jugurttia marjojen kans. Tosi hyvää, maistuu mukulallekki. Ja sit light soija maitoa täysjyvämurojen kans, ja smooteihin son hyvää kun on aika makiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite maistelin soijaruokia entisen poikaystävän ansiosta ja ihastuin kovasti. En ymmärrä miksi monet sanovat että esimerkiksi soijajugurtit on pahoja? Pitääpä seuraavan kerran muistaa ostaa tuota alpro soyaa. Oon itseasiassa miettinytki siirtymistä kokonaan soijamaitoon, tai sitten joksikin sekakäyttäjäksi. Soija maitokin on tosi hyvää, tuppaavat vaan olemaan aika kalliita... Toisaalta jos maidon hinta nousee samaan tahtiin niin ei ole oikeastaan edes väliä kumpaako ostaa. Kiitti Johanna, taidan tänään töiden päälle hakea tuita jugurttia ja yhden maitopurkin testaukseen :)

      Poista

Anonyymi kommentoija, ilmoita nimimerkkisi!