keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Mood: Amazing!

http://forthefitterme.blogspot.fi/2013/12/mood-amazing.html


Hola jälleen kaikille lukijoille!

Oli ihan pakko tulla ja kirjoitella vähän jotain, vaikkei mulla tällä kertaa olekaan mitään niin sanottua pääaihetta blogikirjoitukselleni, jonka teidän kanssanne voisi jakaa. Tulinpahan turisemaan. Toivottavasti viihdyt!

Jälleen yksi viikko takana päin ruokapäiväkirjaa ja fiilis on mitä mahtavin! Tällä viikolla liikuntapuolikin on jo sellaisella mallilla, että itsenäisyyspäivänä voi ihan huolella mammia sohvan pohjalla ja seurata linnanjuhlien vastaanottoa antaumuksella. Vaikka nyt on vasta viikon puoliväli, olen ehtinyt jo kolmesti salille, (kiitos ihanien vapaiden ja lyhyiden vuorojen) ja ulkoillut koiran kanssa joka päivä.


Pyydän etukäteen anteeksi kuvien laadukkuutta..! Huomioikaa ihanasti pystyssä olevat hikiset hiuskiehkurat! :D

Tänään menin salille aamusta hieman ysin jälkeen. Matkalla mietin, että tänään olisi kiva tehdä jotain erikoista normitreeniin poiketen. Wawilla on mahdollista pyytää tiskiltä "päivän treeni", jos oma treeni tuntuu pullataikinalta. Päätin kokeilla ja pitää kyllä sanoa että sain ihan toisenlaista mielenkiintoa salilla käyntiin. Pitää kokeilla muidenkin päivien treenejä vastaavanlaisissa tilanteissa! 


Keskiviikon treeni näytti tältä!

Keskiviikon ohjelma oli tällainen (jos joku ei saa selvää, hyvä jos itse saan):
90 haaraperushyppyä (sykkeet ylös!)
20 dippiä laudalla
20 istumaan nousua
30 ristiinvenetys kontallaan
30 sekunnin lankutus
30 kyykkyä
15 punnerrusta (tein laudalla kuten ohjeistettiin)
40 vatsarutistusta (tuskaa..)
10 vinovatsarutistusta
20 varpaille nousua

Menin liikkeet kolme kertaa läpi niin nopeasti kuin jaksoin. Välillä piti hengähtää n. 20-30 sekuntia, että aikamoisella raivolla yritin puskea kierrokset läpi. Jokaiseen kierrokseen kului noin 15 min ja keskimäärin kulutin vähän alle 200 kcal per kierros (!) ja hiki lensi! Harmi, että sykemittari puuhaili välillä omiaan, siksi tuollainen suuripiirteinen kulutusarvio. // Muilla samaa ongelmaa, että Polarin sykemittari "pausettaa" omia aikojaan?//


Tulevaisuudessa onkin tulossa muutoksia painonhallintatapaamisiin. Työterveyspalvelut siirtyvät Promedilta vuoden vaihteessa Mehiläiseen, joten tammikuustä eteenpäin jutellaankin jonkun ihan uuden tuttavuuden kanssa painoasioista. Harmi, koska juuri ollaan päästy Johannan kanssa vasta alkuun koko projektin kanssa! Joka tapauksessa, tilanteelle ei voi mitään, ja olen itseasiassa aika toiveikkain mielin uuden hoitsun suhteen. Tästä lisää, kun asia on ajankohtaisempi. Onneksi kuitenkin ehditään vielä Johannan kanssa nähdä ennen joulua. Toisin sanoen tämän kuun loppupuolella puntarin pitäisi näyttää noin 73 kiloa.
Päivitystä napakuvaan! Viimeksi vilautin napaa maaliskuussa. Tästä klik klik ja vertailemaan! Ja niille jotka miettivät "miksi?"; luet edelleen minun blogiani, ja koen että pieni vilauttelu asiaan liittyen ei tapa ketään. Ei minua, miksi sitten sinua?
Voi perse, että tulikin huonoja kuvia tuolla puhelimella! Joululahjatoiveeni onkin saada järkkäriini uusi laturi, kun alkuperäinen on alkukesästä lähtenyt jonnekkin omille mystisille teilleen. *Vink vink!* 

Joka tapauksessa; kuten kaikki ylemmästä kuvasta selvästi näkevät; roikkuu, roikkuu, ja roikkuu edelleen! Suunta on oikea, mutta silti vatsan ja vatsalihasten päällä on täysin ylimääräistä ihoa ja läskiä, jota polttaa pois. Kerrakseen syytä hinautua aamuisin salille! 

Olen viimeaikoina keskittynyt lähinnä yläkroppatreeneihin, rintalihaksiin ja käsiin. Olen tällä hetkellä suhteellisen tyytyväinen jalkoihini, peppuun ja muuhun kroppaan. Allien lisäksi vatsa on aina ollut se toinen pääasiallinen ongelmakohta, mutta kyllä se sieltä pikkuhiljaa litteytyy, muita paikkoja unohtamatta. Kesäkuntoon 2014!

Ai niin! Viimeksi kun kävin puntarilla, sain yllätyslukemat 73,4 kg!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymi kommentoija, ilmoita nimimerkkisi!