keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Switch Lanesbeen far too long since the last time I wrote. On kulunut liian pitkä aika siitä kun viimeksi kirjoitin, ihan liian pitkä aika. Olen kirjoittanut tämän saman lauseen jo kahteen edelliseenkin blogiini, mutta tämä blogi on silti killunut mieleni perukoilla. Tähän blogiin on vaikein palata.


Hiljaiselo blogirintamalla on ollut totaalista. En ole lukenut mitään, keneltäkään. Pahoitteluni myös tästä, tiedän että edes tuttujen blogeja pitäisi kyetä seuraamaan, mutta muuttuneet elämäntilanteet ovat vieneet mennessään.

En halua kirjoittaa pitkää romiaania siitä, mitä olen maaliskuusta saakka puuhaillut, koska se ei ole tämän blogin pointti. Mutta koska blogi kuitenkin käsittelee minun painonpudostusurakkaani, koen keskeiseksi kertoa muutamia asioita, jotka ovat reilun puolen vuoden sisällä muuttuneet.

1. Asun nykyään Vaasassa. Muutin Vaasaan 1.9 ja aloitin uudessa työpaikassa 2.9.
2. En ole tehnyt koko kesänä mitään itselleni, en käynyt salilla, en mitään.
3. Paino on silti pysynyt maagisen 75 kilon alapuolella.
4. Syön nykyään pastaa, perunaa, leipää.. syön normaalisti.
5. Ja kyllä, olen syönyt karkkia, suklaata, sipsejä, leiponut kakkuja ja juonut limsoja. Kesällä söin paljon jäätelöä. Alkoholi on vähentynyt suuresti.
6. Jatkan painonhallintatapaamisia uuden työpaikan myötä tulleen hoitajan, Johannan kanssa.
7. Aion päästä 70 kilon tavoitepainoon loppuvuoteen mennessä.
8. Liityin jäseneksi uudelle salille Vaasan Kivihaassa (Waw Wellnessplanet), joka on pelkästään naisten sali.
9. Tavoite salilla saada yläkroppa ja kädet kuntoon.

Olen kadottanut kamerani laturin piuhan jonnekin, enkä löydä netistä siihen uutta sopivaa laturia. Olen ollut kameraton yli puoli vuotta, joten pahoittelen tämän hetken kuvattomuutta ja satunnaisia puhelimella näpsittyjä kuvia tekstin seassa. Jossain vaiheessa saan ostettua uuden kameran. Lupaan sen (itselleni).

Keskityn sali-asioihin ja tulevaisuuden suunnitelmiin seuraavassa postauksessa, koska haluan tämän tekstin olevan ovi jokaiselle lukijalle uuteen yritykseen. Ja kyllä, uuteen yritykseen, koska suurimmaksi osaksi hiljaiselo on johtunut oman kiinnostuksen puuttumisesta.

Se sama palo ja halu löytyy minusta vielä, ihan samalla tavalla kuin vaikka vuosi sitten. Kevät ja kesä oli paikallaan junnaamista, ei tapahtunut mitään painorintamalla, eikä kiinnostanut edes tehdä asialle mitään, mutta oma elämä oli sitten sitäkin vilkkaampaa. Nyt tilanne on rauhoittunut, joten voin täysin rinnoin keskittyä viimeisiin kiloihini ja alkaneeseen kiinteytysprojektiin.

Toivottavasti pysyt mukana blogini kiemuroissa tulevaisuudessa, kaikki ovat tervetulleita mukaan!


2 kommenttia:

 1. Täällä ollaan vielä, samanlaista junnaamista ollu itelläki tässä viime ajat mutta semmostapa se elämä välillä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, tää junnaamisvaihe on kaikkien hoitsujenki mielestä aina se suurin kompastuskivi. Painon junnaaminen on mun mielestä täysin verrattavissa siihen, että esim. liikkuessa et ikuisuuksiin polta yhtä paljon kaloreita saman pituisella lenkillä kuin ekalla kerralla. Näin luonto toimii, se on hyväksyttävä ja siitä on päästävä yli, so no giving up! :)

   Elina, kiva huomata että täällä käydään vielä ;) Kiitos kommentistasi!

   Poista

Anonyymi kommentoija, ilmoita nimimerkkisi!