maanantai 3. elokuuta 2015

Minor Setbacks and New AwakeningsHejsan kaikille!

Taasen mennyt jonkin aikaa viime kerrasta, mutta nyt ei ainakaan mennyt vuosia postauksien välissä. Tänään töiden jälkeen tein ruokaa ja nukuin päikkärit ja herättyäni oli ensimmäinen ajatus kirjoitella omia mietteitään taas ylös. Viime kerrasta on jopa edistytty jonkin verran muutamallakin osa-alueella.

Tämän hetkinen tilanne on sinänsä vähän huonompi. Kostean viikonlopun tuloksena teloin molemmat polveni. Vasen polvi otti osumaa enemmän kuin oikea, vaikka asfaltti-ihottumaa löytyykin enemmän oikeasta polvesta. 

Lauantaina tuli lähdettyä Nanikan kanssa hieman hippailemaan kylille, tietysti ensin saunottuamme ja viinipänikän tuhottuamme. Olimme olleet aamusta Seinäjoella tekemässä yhteisen ystävämme siskolle häämeikin ja -kampauksen. Ilta oli kaiken puolin aivan loistava, mutta olisi pitänyt hieman ehkä ajatella enemmän paljonko ottaa. 

Ajelimme kylillä aika korkean auton kyydissä, ja siinä vaiheessa kun olen ollut menossa otolle ja noussut autosta, en enää vain yksinkertaisesti tajunnut auton olevan edelleenkin yhtä korkea kuin siihen noustuani. Huokaus. Lähdin vähän vauhdilla ovesta ja päädyin katukivetykseen polvet edellä. Siinä tilanteessa sitä vaan nousi saman tien ylös ja marssi otolle. Ilta jatkui yhtä kosteasti kuin oli alkanutkin.

Sunnuntaina ei ollut yhtä hehkeä olo. Vasen polvi on paisunut, mustelmilla ja arka. Oikean polven iho ihan rikki, eikä sekään ihan kunnolliselta tuntunut. Lämähdin ilmeisesti suoraan polvilumpiot edellä asfalttiin (siis ei vittu ämmä...) ja käveleminen on "hieman" arvelluttavaa. Kävin näyttämässä polvea tänään hoitsulla, joka käski olla nostamatta mitään raskasta, sitoi jalkani ja käski pitää jalkaa muutaman päivän koholla, sekä hoitaa vammaa kylmällä ja kuumalla. Saikkua en ottanut vaikka hoitsu olisi antanutkin.

Voittajafiilis.

Muutama viikonloppu sitten kostean baari-illan tuloksena menetin yhdesta varpaasta kynnen. Pitäiskö tässä jo ihan oikeasti opetella käyttämään sitä alkoholia eikä joka kerta sekoilla näin lujaa? Vittu oon kohta kolmekymmentä ja sama sekoilu jatkuu.. Ei herranujumala oikiasti... Mutta toisaalta, mitä muutakaan teet vapaa-ajalla viikonloppuisin tämän ikäisenä? Istut kotona ja kudot villasukkia? Ei oo mun juttu. Ehkä pitäis vaan tajuta ottaa ens kerralla vähän vähemmän ja olla nätimmin. Sitä harjoitellessa tulevaisuudessa..

Ei muuten mitään ongelmaa, mutta tajusin tänään etten voi mennä lenkille! Suoraan sanottuna vituttaa! Enhän mä nyt voi mennä tuonne ihanaan kesäsäähän (jota vihdoin ja viimein edes vähäsen on) ja juosta. Rasitan vaan polviani entisestään, eikä ne tule kuntoon kohta ollenkaan. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa. 

Jos tästä pitää jotain positiivista hakea, niin ehkä se voisi olla se, että onneksi vamma tuli nyt, eikä ensi viikolla. Olen ensi viikon kesälomalla, ja koska rahatilanne on mitä on, aion suurimmaksi osaksi olla kotona Vaasassa ja treenata. 

Olin viime viikolla vihdoin ja viimein salilla. Käytin ilmaisen tutustumiskerran tutustuen Easy Fitin laitteisiin ja tehden lähinnä yläkroppaa ja juoksumatolla viihtyen. Voin kertoa, että oli aivan loistava fiilis salin jälkeen, tuli ihan samat fiilikset kuin Seinäjoella Fressin aikoina. 

Päätin samassa että salijäsenyys on pakko hankkia. Kävin kysymässä respasta lisää asiasta ja minua neuvottiin tekemään jäsenyys tämän viikon tiistaina, eli huomenna. Tiistaina liittyessä saa parin kympin alennuksen jäseneksi liittymisestä eli salijäsenyys ja kuukauden treenit neljällä kympillä. Pakko pakko pakko. 

Mä oon jotenkin niin asenneituinut siihen, että kun kesälomapätkä pyörähtää käyntiin, voin aamuisin nukkua niin pitkään kuin haluan, herättyäni lenkille ja iltapäivästä salille. Haluan tutustua ryhmäliikuntatarjontaan ja mennä kaikki loput laitteet salin puolella läpi. 

Toki oon sopinut vähän muutakin sille viikolle. Siskon ja äidin kanssa puhuttiin, että menemme syömään yhdessä Närpiöön Linds Kök:iin ja voisin kotona pestä samalla kaikki matot jos säät sallii. Tulevana viikonloppuna olis kahdet eri kekkerit tiedossa, enkä oikein tiedä kumpiinko menisi. Lauantaina olisi Vaasassa Visions ja tytöt haluavat lähteä aiheuttamaan pahennusta. Visions kiinnostaisi lähinnä siksi, että tiedän muutamia naamoja, jotka ovat tulossa sinne ja tekisi niin mieli haistattaa vitut sinne suuntaan........... ei siitä sen enempää. Kotipaikkakunnalla olisi luvassa myös möhinää, kun Petri Nygård esiintyy paikallisessa. Hmmm... Valintoja valintoja.. Josko sitä ihan tosissaan kokeilisi sitä nätisti ottamista? Tai jos edes olisi telomatta itteensä..

Salijäsenyyden lisäksi oon nyt saanut unirytmini suhteellisen hyvään kondikseen. Herään joka aamu 7-8 aikaan ja iltavuoropäivien aikana olen jo useasti päässyt lenkille aamusella. Painokin on tippunut karppaamisen ansiosta ihan hyvin, toki mitään jäätävää pudotusta ei ole ollut. 28.7.2015 aamupaino oli 76,5 kg. Pahimmillaan paino on siis ollut sen 78,6 kg tämän vuoden puolella, joten alas päin ollaan taas tulossa! 

Loppujen lopuksi tuo painon putoaminen ei ole se tärkein juttu, vaan ihan oikeasti tämä fiilis ja parempi olo itsestään. Ilmeisesti se hyvä olo näkyy ulospäinkin, kun miehiä tuntuisi olevan vaikka joka sormelle. Saavat kyllä kakslahkeiset jäädä nuolemaan näppejään, mä seukkaan sit vasta seuraavan kerran kun löytyy joku kunnon prinssi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymi kommentoija, ilmoita nimimerkkisi!