sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Lazy Sunday



Hei kaikille!

On vähän tylsänpuoleinen meininki täällä, joten ajattelin päivitellä blogia ja pistää yhden viikon taas pakettiin. Tämä sunnuntai on mennyt ihan vaan nukkumisen ja rötväämisen merkeissä, en ole tehnyt koko päivänä oikeastaan mitään. Viimeyönäkin tuli nukuttua melkein 12 h ja iltapäivästä otin parin tunnin päikkärit.

Liikunnan kannalta tämä viikko ei todellakaan mennyt niin kuin olin suunnitellut. Työn puolesta olisin ehtinyt salille useampanakin päivänä, mutta jotenkin veri on vetänyt ihmisten ilmoille ja pihalle aurinkoisten päivien vuoksi.

"Ehdin" siis harrastaa liikuntaa kaksi kertaa tällä viikolla; keskiviikkona spinnaamassa ja torstai-aamulla Poltteessa. Olin alunperin suunnitellut pitäväni taas ns. liikuntaviikonlopun, mutta  toisin kävi. Toisaalta olen ihan tyytyväinen, koska viime vuoden puolella mulla oli joskus ihan nollaviikkoja, joten parempi tämä kuin ei mitään.

Torstai-aamun polte oli siitä erilainen, että sain naapurin Mikon lähtemään mukaan kokeilemaan. Molemmat hikoiltiin ja liikuttiin ihan täysillä ja oli mukava puida kaverin kanssa tunnin jälkeisiä fiiliksiä. Josko Mikko olisi innokas lähtemään kaveriksi toistekin?

Perjantaina innostuin lähtemään kotipaikkakunnalleni yhden puhelun ja pienen maanittelun ansiosta. Illan mittaan löysin itseni hyvällä kaveriporukalla paikallisesta kuppilasta, yllättäen. Ilta oli kaikin puolin mukavan ex temporee, eikä seuraavana aamuna ollut sen kummempaa morkkista. Ei kuitenkaan ollut sellaista oloa, että tekisi mieli lähteä useamminkin. Kerran kuukaudessa saa piisata.

Kokeilin alkuillasta kaverin farkkuja 38 koossa ja molempien yllätykseksi meni kyllä jalkaan, mutta ei kiinni kuitenkaan, kiitos löllyvien vatsamakkaroiden. Oli silti hauska ajatella, ettei reilu vuosi sitten olisi voinut kuvitellakaan koittavani kaverin housuja.


Tällä viikolla ekaa kertaa elämässäni mulla on päällä vaate kokoa 38. Aika outoa oli!


Illan mittaan multa tultiin myös kysymään että olenko ollut jossain leikkauksessa kun olen laihtunut. Oli kyllä aika hyvä fiilis kun sai sanoa etten todellakaan, vaan ihan itse olen kaikki sulattanut pois. Omasta mielestäni laihdutusleikkaus, oli se sitten millainen tahansa, tehdään sellaisessa tilanteessa, ettei mikään muu enää auta. Itse en kuitenkaan tunne koskaan olleeni niin huonossa kunnossa, että olisin edes harkinnut mitään leikkauksia. 

Vastaavasti kuitenkin ymmärrän laihtumisen jälkeiset ihonpoistoleikkaukset, koska liika iho voi aiheuttaa todella pahoja vaikeuksia päivittäisessä elämässä. Esimerkiksi viimeisimmässä painonhallintatapaamisessa Marian kanssa puhuttiin mun alleista. Maria sanoi ihan suoraan, ettei niitä kokonaan pois saa, ellei voita lotossa ja pääse leikkaukseen. Maria kuitenkin painotti sitä, miten iso operaatio ihonpoisto on ja sitä todellakin harkitaan vasta, kun on todistanut pystyvänsä elämään laihdutuksen jälkeen niin, ettei läskit palaa enää ikinä takaisin. Mikä järki poistaa ihoa jos seuraavassa viidessä vuodessa lihoo taas takaisin samoihin mittoihin?


Tytsyt

Villasukat

Lauantai kului väsyneenä ja kotona hommia tehden, iltapäivästä takaisin Seinäjoelle ja luksusaikaa kissujen kanssa leffoja kattellen. Lauantain olotila jäi jotenkin päälle, enkä ole saanut tänäänkään aikaiseksi oikein mitään. Onneksi huomenna alkaa uusi viikko ja uudet kujeet. Ensi viikolla lupaan käydä liikkumassa taas sen kolme-neljä kertaa. Siitä sitten raportoin myöhemmin. Nyt menen tekemään alkuviikon ruuat valmiiksi, eipä tarvi pariin päivään taas vaivautua!

Päivän boonuksena kuva minusta lauantai aamupäivästä, noin neljän tunnin yöunilla miesten kanssa rankametsään tekemään puista siistejä pinoja. Pitäiskö ilmoittautua nelosen huippumalli haussa- ohjelmaan, mitä olette mieltä?!





6 kommenttia:

  1. Pitäiskö ilmoittautua nelosen huippumalli haussa- ohjelmaan, mitä olette mieltä?!

    Ei välttämättä ihan toi ohjelma, yleensäki ottaen nuo ohjelmat on aika raadollista pelleilyä yms...
    Oot kyllä saanu itses tosi hienoon kuntoon, onnitteluni!
    Voisit kyllä ihan vakavastiki alkaa pyörittään tuota ajatusta mallintyöstä, olisit kyllä edustava ja persoonallisen kaunis keulakuva jollekin tuotemerkille.
    Mieti ja valitse reitti oikein niin uskon että tulet menestymään.
    Onnea matkaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan läpällä vaan, koska vaatetus vikassa kuvassa on mitä on :D

      Kiitos mutta en tosissani koskaan ole moista ajatellutkaan :)

      Poista
    2. Itseironia on hyväksi :)
      Älä tyrmää ajatusta mallin hommista, koita vaikka leikitellä ajatuksella alkuun.
      Sopisit ihan suoraan jonku kosmetiikkafirman mainoskuviin (joka paikassa ei tarvi olla luurankoja vaan saa olla ihan naisellisen näkönen nainen).
      Kissaihmisenä olsit takuu luonteva Sheba-mainokseen ;)
      Rajattomia mahdollisuuksia.
      Ihmiset usein heittävät vitsiä asioista tajuamatta niiden todenperäisyyttä...
      No mut hei, pistä toi mallijuttu eres korvantaakse!
      Saatan joskus poiketa heittään jonku hyvän "täkyn" jostain kisasta tms.
      T: akka ja pari kissaa

      Poista
    3. Johan on kommentti :) kiitos, en osaa oikein sanoa mitään tuohon, laitan asian hautumaan. Joskus kyllä kaverien kanssa ollaan heitetty ilmoille että pitäiskö kokeilla miss xl kisoja, mut empä tiedä.. :)

      Sheba mainokset on hienoja, kaunis eva longoria on mun lemppari kissoja unohtamatta ♥

      Kiitos kommentistasi, sai kyllä miettimään asioita. Tule ihmeessä uudelleen ja laita mun pää raksuttamaan useamminkin. Eniten tässä saa miettiä että kuka olet niminerkin ja murre sanojen perusteella ;)

      Poista
  2. Hienoa, anna vaan ajatuksen lentää villeinpiinkin visioihin! Silloinkun ei kangistu omiin ja varsinkaa muiden "kaavoihin", tekee parhaimmat oivallukset.
    Mikä vaan elämässä on mahdollista kunhan vain uskaltaa ja uskoo asiaansa.
    Tullakseen joksikin, sellaiseksi mitä itse sisimmässään eniten haluaa, täytyy vain mennä kohti määränpäätään päättäväisesti uskoen itseensä. Seuraa merkkejä ja viittoja elämässäsi ja luota intuitioon.

    En ole kukaan tuttusi joten ei kannata miettiä henkilöllisyyttäni :)
    Yleensä kun "törmään" johonkin poikkeavaan niin kerron mielipiteeni. Liian usein ihmiset vain rutkuttaavat ja lankeavat kateuden perisyntiin.
    Hyvä jos kommenttini herätti ajatuksia ja niistä on jotain hyötyä.
    "Raksuttelemisiin" -akka-

    ps. Jatkaakseni rehellisellä linjalla: tuo miss xl -kisa on nyt kyl pahasti myöhäästä sun kohdalla !!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä et mikä vaan on mahdollista kunhan vaan uskaltaa ja uskoo asiaansa. Harmi vaan että välillä tuntuu olevan niin hukassa sen kanssa mitä oikeasti tahtoo. Itse olen niin iso tunne ihminen että haluamiset saattaa vaihdella minuutti minuutilta. Olispa niin selvät sävelet, että vois vaan keskittyä saavuttamaan ne.. mutta kaippa tämä tästä selkiintyy ;)

      Ja tuosta miss xl-kisasta rehellisesti myös takaisin: vähän olen itseasiassa ajatellut samaa, pienimpiä ko. kisassa kilpailevia joita tiedän ovat olleet n. 80 kiloisia. Sinänsä tämäkään ei olisi ongelma, koska itseltä ei tuota vartta löydy niin paljoa, että missään nimessä näyttäisin hoikalta. Mutta ainahan sitä legendaa saa heittää ;)

      Kiitos Akka kommenteista, olisi mukava jos kävisit useamminkin tänne kirjoittelemassa, ottaen huomioon että minä saan itseäni niskasta kiinni ja kirjoitan useammin ;)

      Poista

Anonyymi kommentoija, ilmoita nimimerkkisi!