maanantai 4. helmikuuta 2013

Before and AfterHei taas kaikille!

Jaksoin kuin jaksoinkin tulla koneen ääreen kirjoittelemaan työvuoron jälkeen, nyt on siis tulossa hitusen tekstiä ja paljon kuvia. Tämä taitaa olla nyt yksi odotetuimmista merkinnöistä lukijoiden ja muitten uteliaitten kannalta, sillä luvassa on ennen ja jälkeen kuvia. Löysin useita niin kamalia, mutta samalla karusta totuudesta kertovia otoksia, että ihan itseäkin hirvittää.

Näitä katsoessa ei itsekään tajua minkälaista taakkaa onkaan kantanut, koska en ikinä ole nähnyt itseäni niin isona, kuin kuvat kertovat. Mieli on vahva työkalu, niin hyvässä kuin pahassa. Toisaalta, en vielä osaa mieltää itseäni niin pieneksi mitä muut ihmiset kertovat minun olevan. Outoa!Heidin polttarit, kevät 2010, painosta ei tietoakaan. (Häpeän tätä kuvaa yli kaiken, saavutus sekin laittaa se tänne)


Opiskelijabileet, syksy 2010
Kesäkuu 2011


Syyskuu 2011 (karppaamisen aloitin siis marraskuussa 2011)


Tammikuu 2011


Tammikuu 2012, satanen rikki


Toukokuu 2012


Kesäkuu 2012

Lokakuu 2012


Lokakuu 2012

Tammikuu 2013


Tammikuu 2013Tammikuu 2013

Tänä aamuna ottamani kuva. En edes pitänyt tätä sen erikoisempana,
mutta facesbookissa oltiin toista mieltä.


Tarkkasilmäisimmät huomasivat, ettei lokakuun 2012 jälkeen ole otettu kovin paljoa kuvia. Vaikeinta tämän koko prosessin kanssa mulla on ollut juurikin viime syksynä; mikään ei kiinnostanut, ajattelin usein  "näin on hyvä" eikä painorintamalla tapahtunut mitään. Loka- ja marraskuu meni totaalisesti penkin alle; olin väsynyt, ihmissuhteet meni huonosti, raha-asiat painoi. Halusin luovuttaa kokonaan. Jotenkin siitä noustiin ja pääsin välitavoitteeseeni painaa alle 80 kg vuoden 2012 loppuun mennessä. 22.12.12 oli yksi tärkeimmistä päivistä koko projektin aikana: aamupainoni oli tuolloin 79,8 kg ja sain todellakin sen seuraavan kymmenluvun rikki, niin kuin olin itselleni luvannut. 

Otin sinä aamuna saman tien kuvan puntariluvusta ja lähetin työterveyshoitajalleni Marialle. Olin niin iloinen ja onnellinen siitä, etten luovuttanutkaan vaan nousin rapakosta omin voimin ylös. Joulukin meni samalla fiiliksellä. Söin paljon kinkkua, muutaman suklaan ja lusikallisen jokaista laatikkoa. Joulu voi siis maistua joululta ilman mässäilyäkin.

Alkuperäinen tavoitteeni tässä koko projektissa on ollut se n. 70-72 kiloa, koska kyseinen luku jotenkin vaan tuntuu hyvältä. En ole koskaan halunnut olla mikään langanlaiha, pikemminkin kurvikas, tai vaikka "kurvikas +". Kuulostaa tyhmältä, mutta minulla on eräs henkilö, jonka kroppaa ihailen. Luulen, että hän painaa suurinpiirtein tuon verran, minkä itsekin haluaisin painaa. Tällä hetkellä matkaa on siis jäljellä 6,5 kg tuohon seitsemäänkymmeneen. Hiljaa hyvä tulee!

Tällä viikolla aioin muutenkin olla Mariaan yhteydessä ja kysyä kuntotestimahdollisuudesta. Haluaisin kovasti tietää mun tarkan sykealueen salilla ja spinningissä käyntiä ajatellen. Marialla on myös ylhäällä vyötäröni senttimuutokset, jotka olisi mukava jakaa tänne. Nyt kuitenkin aion hipsiä suihkuun ja nukkumaan. Huomenna on paljon tekemistä heti aamusta, jos aioin ehtiä salille iltapäivästä. Kiitos jälleen seurastasi ja tavatkaamme täällä toivon mukaan mahdollisimman pian.
 

14 kommenttia:

 1. Siis oikeesti, ei voi muuta ku nostaa hattua ! :) Oot aina ollu kaunis, mutta nyt oot WAU !!! Tsemppiä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi, on tän eteen tehtyki paljon hommaa :)

   Poista
 2. siis WAU! mä en oo vissii nähnykkään sua "suurimmillas", koska tuli ihan puun takaa varsinkin toi eka kuva! hertsyygeli että mimmi on painanu hommia :) ihan mieletön ero viimeseen kuvaan, kyllon kapooset posket! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et muuten Tiina ookkaan, mut toisaalta monet kaverit on useesti sanonu ettei oo koksaan mieltäny mitenkää järkyttävän isoksi, mutta tuossapa se totuus näkyy. Kiitos muuten linkistä sun blogissa :D olin aiva yli otettu :)

   Poista
 3. Ihan pakko oli tulla siulle sanomaan, et ihan uskomaton tuo muutos! :) Siulla on tosi kaunis luusto kasvoissa, varsinkin tuossa viimesessä kuvassa näkyy tosi selvästi. Vau, ei voi muuta sanoa! :) Ja tosiaan, Tiinan blogin kautta eksyin tänne kattomaan. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olipas hauska tuo luustokommentti, enkä oo ees koskaan ajatellut moista. Tervetuloa Vivian uudelleenkin :)

   Poista
 4. Ketä sä ihailet onko julkkis vai joku ystäväpiiristä? näytät todella kauniille ja mahtava suoritus, ja eniten nostaa hattua koska teit sen ilman leikkauksia tai muuta. eli omasta halusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailemani ihminen (haluan muuten tarkentaa, en siis ihaile kyseistä ihmistä, hänen persoonaansa, en tekoja enkä muutakaan, pidän vain hänen kropastaan) ei ole julkkis, eikä kukaan ystäväpiiristä. Hän on yksi nainen jonka kanssa olen pari kertaa jutellut (viimeksi vuosia sitten) mutta on kuitenkin omalla tavallaan tuttu tietyistä piireistä :)

   Oma halu, paras halu ;) Mut sen verran myönnettäköön, että en tehnyt ihan alussa mitään sellasta päätöstä että "tästä päivästä lähtien laihdutan" vaan se ajatus kasvoi päivä päivältä isommaksi; aluksi kokeilin ja se ikäänkuin jäi päälle :)

   Poista
 5. Mahtavia tuloksia!
  Ja mahottoman nätti oot noissa "ennen" kuvissakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sen verran oon kyllä eri mieltä että näytän lähinnä sialta ainakin ekassa kuvassa :D

   Poista
 6. Aivan mahtava muutos! Tsempit viimesten kilojen karisteluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! tsempit myös sinne, sullakin ollut paljon hommaa matkallasi! Tervetuloa seuraamaan useamminkin, minä ainakin liityin tuonne sinun blogiisi :)

   Poista
 7. Mahtava saavutus! Tulee tosi hyvä mieli itsellekin kun katsoo näitä kuvia, taas yksi ihminen muutti elämänsä suuntaa :) Ei tuota oloa ja muutosta itsessään voi oikein edes sanoin kuvailla miten hienoa se on! Muista suorittamisen ohella myös joskus pysähtyä nauttimaan tuloksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuo viimeinen, mulla on vaan tuntuu olemaan kauhee draivi päällä tällä hetkellä, että pysähdytään seuraavan kerran kun siltä tuntuu ;9 No ei, kyllä sitä aina tulee katottua peilistä sille "DÄÄMN GIRL!" :D

   Poista

Anonyymi kommentoija, ilmoita nimimerkkisi!