maanantai 11. helmikuuta 2013

Just Chillin'Moikkuli taas kaikille!


Tällä kertaa erittäin pieni merkintä näin puhelimitse, ja ekaa kertaa ihan jostain muusta kuin liikunnasta. Tai noh, ehkä vähän sivuuttaen jotain siitäkin.

Viikonloppu meni ihan liian nopeasti ja selkävaivat palasivat takaisin lauantaina, kiitos 9h kassatyöskentelyn. Ei ollut kovin kiitettävä olo kun pääsin kotiin, varsinkin kun piti kiireellä valmistautua kihlajajaisiin. Oikeanpuoleinen kylki arkana ja kinnasi pahasti taas ihan samasta paikasta kuin viimeksikin; suoraan oikean puolen lapaluun alta, josta yksi kaveri kerran löysi kaksi lihasjumia. Ei voinut mitään, oli pakko kiirehtiä ja jotenkin se sitten helpottikin illan mittaan kun sai rentoutua kavereiden kanssa. 

Tällä pärställä kihlajaisiin!

Sunnuntai kului taas töissä ja sen jälkeen kotona oleillen väsymyksestä rikkinäisenä. Kihlajaiset nimittäin hieman venähtivät toisissa maisemissa, mutta olin päättänyt jaksaa väsymyksen läpi, koska oli kuitenkin hyvä ja hauska ilta. 

Tänään oon taas juossut koko päivän paikasta a paikkaan b. Saleilut ja jumppailut sai kevyesti jäädä tältä päivää, mun energiataso ei olisi mitenkään voinut riittää liikuntaan kaiken muun juoksemisen jälkeen. Aamusta olin ensin töissä ja sitten kotipaikkakunnalle pankissa käymään. Jos Jumala suo tämä elämä alkaa pian ihan tosissaan helpottaa taloudellisesti.


Simokin katsoo telkkaria :>

Tänään sain muitakin hyviä uutisia! Niistä kuitenkin lisää myöhemmin, varsinkin kun tiedän asiasta tarkemmin. Nyt aion makoilla sohvalla Simon kanssa, maanantai on nimittäin mun toinen sunnuntai, ainakin tällä viikolla.Nyt Batman Subilta ja aivot narikkaan. Palaamme jälleen!

Ps. Ai niin! Huomenna otan selvää miten hyvää hyötyliikuntaa lumityöt oikeasti ovat. Menen siskon luo pukkaamaan lumet ja aion ottaa sykemittarin mukaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anonyymi kommentoija, ilmoita nimimerkkisi!