perjantai 8. helmikuuta 2013

Fast Hello in 45 MinutesHei kaikille!


Moikka!


Ulkona on ihan mieletön keli, mutta minä päätin nukkua tänä aamuna pitkään ja sikeästi. Nukuin jopa vähä vaille yhteentoista, joka on mulle todella myöhään. Tyynynkuva poskella katselin ulos, oli niin mahtava sää. Harkitsin lenkille lähtemistä, mutta jotenkin se jäi. Pitää ehtiä syömään, laittamaan itsensä sen näköseksi että perjantaiset kaljanostajat jaksaa katsella, syödä toisen kerran (työpäivä on tänään niin lyhyt ettei ole ruokatuntia) ja hieman olla. 


Awwww, miksi mä en mennyt !


Aamun kevytspin ja kahvakuula jäi, koska eilen tuli naapurin Mikon kanssa lähdettyä katsomaan livemusiikkia Rytmikorjaamolle.  Pääsin nukkuman vasta vähän vaille yksi yöllä, joten päätin nukkua niin pitkään kuin uni riittää. Nyt harmittaa etten herännyt aikaisemmin, mulla olis ihan hyvin ollut energiaa lähteä salille tai edes lenkille. Huomenna en ehdi mitään liikunnallista; extra-pitkä työpäivä, jonka jälkeen pitää lähteä saman tien kihlajaisiin. Mitä mä laitan päälle?!


Kroppapäivitystä!

Ajattelin joka tapauksessa tulla kirjoittelemaan edes vähän jotain. Eilen olin aamulla puolen tunnin Poltteessa, joka oli jo toinen kerta tälle viikkoa. Puolessa tunnissa kulutin taas sen noin 300 kcal. Salilla olen ehtinyt käydä sen neljä kertaa tällä viikolla, joka on mun mielestä oikein hyvä saavutus. Voisin pakata vielä salikamppeet mukaan, jos vaikka lähtisin oikein sinne salin puolelle tekemään crossaria ja käsiä. Takaraivossa sykkii sama ajatus sunnuntai-illasta; josko silloinkin jaksaisi?Nyt kuitenkin pitää mennä pakkaamaan salikamppeet, päätän vasta työvuoron jälkeen jaksanko salille. Vielä pitää ehtiä syödä ja sitten liikkeelle. Toivotaan että työpäivä menee yhtä nopeasti kuin eilen, mulla oli nimittäin niin mukavaa puuhaa kaiken muun ohella että aika meni ihan mielettömän nopeesti. Ensi kertaan!

2 kommenttia:

  1. oot ihan missi! Hullun kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Josei nyt ihan kuitenkaan! :D Iha niinku kuka tahansa muukin jos mula kysytään :)

      Poista

Anonyymi kommentoija, ilmoita nimimerkkisi!