maanantai 4. helmikuuta 2013

Good Morning! I'm Done Allready!Huomenta kaikille!

Mulla on tässä hiukkasen aikaa kirjoitella ennen töihin ponkaisua. Tämän päivän salikäynnit tehty ja kello on vasta vähän vaille 11 aamulla. Fiilis on ihan mahtava, suihkusta juuri tulleena ja kasvikset kiehuu hellalla. Tää on nyt siis eka liikunta-aiheinen blogimerkintä, illalla aioin paremmin töiden jälkeen paneutua edellisessä merkinnässä lupaamiini asioihin.

Tyynyn kuva poskella salille 08:45, jolloin alkoi aamun sykespin (30 min). Sykkeet kyllä huiteli vähän liian korkealla (max 184, mutta keskisyke kuitenkin 153 joka mun mielestä hyvä), mutta energiaa paloi 299 kcal edestä sykemittarin mukaan. Spinning on ehdottomasti mun lempparilaji! Tulevaisuudessa olis tarkoitus hankkia spinningkengät, mutta en ole vielä kokenut tarpeelliseksi. 

09:25 ekaa kertaa Bodypumpissa (sekin 30 min) joka meni niin ja näin. Vähän olin hukassa painojen kanssa ja tuntui että tunti loppui kesken. Kivaa kyllä oli, ehkä ens kerralla osaan valita painot paremmin ja saan enemmän itsestäni irti. Sykemittarin mukaan kulutin 252 kcal, eli päivän yhteissumma olis sitten 551 kcal, joka on mielestäni kohtuulinen summa. Jos sykespinningin tilalla olis ollut joku pidempi spin, olis kulutus ollut sitä 700-800 kcal luokkaa. Noh, kerkeäähän tässä vaikka kuinka!

Huomenna vapaa ja tarkoitus mennä kolmelle eri tunnille, jotka pidetään putkeen. Viikolla olevat vapaapäivät on vaan niin mahtavia, tuntuu että ehdin rentoutua paljon paremmin kuin viikonloppuvapaina ja plussana saan vaan valkata parhaimman ajan käydä salilla. Lisää siis joko jo tänä iltana tai sitten huomenna. Nyt meikit ja herneet naamaan!2 kommenttia:

 1. Hei muru! <3
  Tosi hyvä idea tää blogi! :)
  Sitä ajattelin että laita esim seuraavaan postiin jotain ennen/jälkeen kuvia niin saa sellaisetkin ihmiset kuvan sun saavutuksista jotka ei henk.koht tunne sua :)

  Zemppiä kesään ja sähän sen handlaat jos joku! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tarkoitus olis laittaa ennen jälkeen kuvia ja mittoja sun muita, kunhan vaan kerkee ja jaksaa :) Toivotaan et muutkin kuin tutut alkais seuraamaan, pitäis keksiä joku bloggaaja joka vois vähä mainostaa tätä :D

   Poista

Anonyymi kommentoija, ilmoita nimimerkkisi!